tubiQ – ново измерение в света на плаващите къщи

tubiQ е проект, който поставя нов стандарт в модерната напоследък тенденция за живот на вода. Иновативната концепция променя идеята за традиционен дом и представя нова динамика и съвременна визия. tubiQ създава напълно нов стил на живот и предлага на хората да живеят където искат.

tubiQ е модулна концепция, която съчетава динамиката и елегантността на яхтата, с изискана жилищна площ на най-малко две нива. TubiQ е съставена от различни взаимозаменяеми модули, които могат да бъдат монтирани и свързани помежду си по много различни начини.

Плаващите къщи на tubiQ могат да бъдат проектирани изцяло според желанията на клиента (дължина, височина, интериорен дизайн и брой и размери на стаите).
Построени от алуминий и фибростъкло, тези здрави конструкции, осигуряват удобство, функционалност и безопасност в суровите морски условия.

Според желанията на клиентите, къщите tubiQ могат да бъдат оборудвани с електрически двигатели и слънчеви панели.
Това, съчетано с водна система, която филтрира и пречиства солената вода, прави tubiQ напълно независимо от местоположението им.
С tubiQ можете да се наслаждавате на живота, плаващи където пожелаете.

tubiQ е проектиран от Марчело Ligabue, произведени от Teknokat Marine и се предлагат в две основни версии: tubiQ48 (една палуба) и tubiQ59 (две палуби). Цената варира от 240,000€ 590,000€ без ДДС.

http://art.bulhot.com/1410/tubiq-novo-izmerenie-v-sveta-na-plavashtite-kashti/