Мултифункционална маса от бъдещето

Проектирана с всички съвременни удобства,тази маса няма как да не ни допадне.След като веднъж се настаним удобно,не е нужно да ставаме,защото сме забравили препечените филийки...

Проектирана с всички съвременни удобства,тази маса няма как да не ни допадне.След като веднъж се настаним удобно,не е нужно да ставаме,защото сме забравили препечените филийки в тостера,или сока в хладилника.Нужно е само да протегнем ръка,защото всичко което ни трябва е добре интегрирано в масата.
Кръглата петместна маса е с движещи се столове,които се прибират плътно и няма да ви пречат когато не са в употреба.Едната част от масата се използва като хладилник и е разделена на две отделни секции с общ обем от 203 литра.С натискането на един бутон,черния стъклен плот става прозрачен и позволява пълен оглед на съдържанието в хладилника под него.Това е едната въртяща се част от хладилника, с капацитет 89 литра.Втората част от хладилника е вградена в центъра на масата, служи за охлаждане на бутилки и е с капацитет 105 литра.Два бутона ви помагат да си служите удобно с тази част от хладилника: един за изваждане на отделението и втори за завъртане.
Осем малки уреда са разположени в кръгло,стоманено отделение,което се завърта ръчно: мини-съдомиялна,тостер,кафе машина,кана за гореща вода,диспенсър за студена вода,фризер,мини-микровълнова печка,и отделение за прибори.
Най-горният слой на масата е екран,чувствителен на допир дисплей, който позволява и достъп до интернет. Там можете да разглеждате ежедневната преса, позволява търсене на рецепти и дава възможност за комуникация.Дисплеят на масата може да се променя за да предразположи с успокояваща гледка или дори забавни игри.

Използваните системи:

- Touch OLED дисплеи, които се променят от черно до напълно прозрачни,за да изложи съдържанието на хладилника.
- Нанотехнология по повърхността (за по-добро почистване).
- Пневматична система (бутала за повдигане на електрическите уреди), сервомотори и електроника.
- Използваните материали са стъкло, пластмаса (или синтетични камъни) и неръждаема стомана.
- Масата е надеждно закрепена към пода и свързана към източници за доставяне на ток, вода, интернет и за отпадъци.

http://art.bulhot.com/1760/multifunktsionalna-masa-ot-badeshteto/