Луксозния нов курорт Ayada на Малдивите

Курорт Ayada се намира на остров Maguhdhuvaa (Малдивските острови) – една внушаваща благоговение дестинация. Комплекса включва 112 вили и трябва да отвори врати за своите...

Курорт Ayada се намира на остров Maguhdhuvaa (Малдивските острови) – една внушаваща благоговение дестинация. Комплекса включва 112 вили и трябва да отвори врати за своите гости през ноември 2011.

От момента на пристигането в луксозния курортен комплекс, госта ще бъде потопен в една фантазия от лукс, качество и стил. Ще можете да се насладите на безупречно обслужване, превъзходни удобства, разнообразната кухня от световна класа предлагана в седемте ресторанта, барове и кафенета.

Спа центъра AySpa Spa & Health Club ще ви достави блажено удоволствие и релаксация. Допълнително включва детски клуб, център за гмуркане и др. водни спортове.

Бъдете готови да забравите всичките си грижи и да се поглезите с всичко, което Ayada Малдивите може да ви предложи, тъй като Ayada Малдивите е създаден именно да превърне вашата ваканция в незабравимо преживяване, като се грижат за вашите лични желания и нужди.

Отдайте се на пътешествие, което ще ви покаже наистина вдъхновяващ свят и култура, невероятни гледки към Индийския океан и усещане за екзотика и релакс, което няма лесно да забравите.

Ayada Малдивите е собственост на Aydeniz Group, която е призната от World Travel Awards, за водеща компания в сферата на туризма в Европа и Азия.

http://art.bulhot.com/1979/luksozniya-nov-kurort-ayada-na-maldivite/