Концептуален модел от Audi – A9

Концептуалният Audi A9 е стилно предложение за луксозен спортен седан, което беше разработено от талантливия испански дизайнер Daniel Garcia. Стилът на концепцията A9 е частично...

Концептуалният Audi A9 е стилно предложение за луксозен спортен седан, което беше разработено от талантливия испански дизайнер Daniel Garcia.
Стилът на концепцията A9 е частично вдъхновен от зашеметяващия архитектурен стил на сградата на Сантяго Калатрава “La Ciudad de las Artes y de las Ciencias” (Градът на изкуствата и науките) в родния град на Гарсия, Валенсия. Това влияние може да се види в чистите плавни линии на превозното средство и характерният футуристичен стил.
Цялото предно стъкло и покрив са изработени от все още неразкрити материали в областта на нанотехнологиите, което се отличава с автоматична система за поправка на щети,като също може да се регулира на цвят и непрозрачност. Каросерията на Audi A9 също ще разполага с уникална система ‘electronic painting’, което означава,че цвета на автомобила може да бъде променена с натискането на един бутон.
Колата ще бъде готова за продажба до 2015 година с цена от около $ 1.400.000.

http://art.bulhot.com/2527/kontseptualen-model-ot-audi-a9/