Луксозна вила на плажа на частния остров Некер на сър Ричард Брансън

Остров Некер (Necker Island), частния островен рай на сър Ричард Брансън, се намира в Британските Вирджински острови, в района на Карибите. С площ от 74 акра, остров Некер е перла в тюркоазените води, заобиколен от коралови рифове и с красиви бели пясъчни плажове.
Некер може да стане ваше собствено убежище (ако сте милионер разбира се) далеч от стреса и напрежението на ежедневието. При максимален капацитет от 28 места, вилата се състои от 8 спални и представлява голяма къща и 6 красиви по-малки балийски къщички.

Зашеметяващи панорамни гледки към океанската шир,тропическа екзотика, бели пясъчни плажове, просторни дневни стаи, всякакви системи и удобства за развлечение и забавления, модерно оборудвани кухни, открито джакузи, личен готвач, дивани и хамаци за релакс, басейн и още мн.други са екстрите които ще получите наемайки това невероятно място.

За нещастие, както научаваме от личния блог на Ричард Брансън, през август 2011г., голямата вила е претърпяла пожар след силна тропическа буря. Към момента обаче, щетите са възстановени и вилата отново се предлага за отдаване под наем.

Цените започват от $53,000 за нощ.

http://art.bulhot.com/6942/luksozna-vila-na-plazha-na-chastniya-ostrov-neker-na-sar-richard-bransan/