Променете гледната точка

  Jorge Rodríguez-Gerada е съвременен артист с кубински произход. Гарантирам ви, че когато видите творбите му, без значение какво изкуство по принцип ви харесва, няма...

 

Jorge Rodríguez-Gerada е съвременен артист с кубински произход. Гарантирам ви, че когато видите творбите му, без значение какво изкуство по принцип ви харесва, няма да знаете какво да си помислите. Ще бъдете много объркани… и така, докато не измените гледната си точка. Ето тогава става откачено.

Jorge специализира в правенето на мащабни творби на изскуството. И започват да приличат на такива, когато гледате от МНОГО високо.

В случай, че просто стоите до него, няма да разберете какво виждате. Трябва по-висока гледна точка, за да разберете изкуството му.

Мащабните му анонимни портрети промениха уличната арт сцена. И той продължава с иновациите. Невероятно е как може да се постигне толкова мащабно изкуство, използвайки толкова естествени материали.

 


За да видите още негови творби посетете онлайн портфолиото или фейсбук страницата на Jorge. Изкуството му е абсолютно възхитително!

http://art.bulhot.com/9560/promenete-glednata-tochka/